Hol és hogyan készítitek el a pirított zsemlekockát?
A zsemlekocka elkészítésének legjobb receptje a következő
Mindenekelőtt kiválasztjuk azokat a helyeket ahol ne akarjuk elkésziteni, mivel káros lehet egészségűnkre. Igy ne kezdjünk piritgatni erdőben, mezőn,tótükrén, csónakban, háztetőn, köztereken,múzeumokban, közintézményekben abszolut nem javallot, de minisztériumokban sem tanácsolt, főleg az SZDSZ és MSZP székházában valamint a MIEP,MunkÁspárt székhelzéen sem mivel túlságosan Leninszínűre sikerűlhet ées ettől mi is kipirulahtunk.
Legalkalmasbb egy konyhának nevezett helyiség, ahol tűzhely is van.Számolyuk meg maradék pénzünket a számlák törlesztése után és ha még futtya olajra, zsemlére, akkor kezdhetjük a piritgatást pironkodás nélkül. Ez egy magyarországi recept, mivel nálunkfelé mégh ilyen rosszul nem állunk, függetlenül attol, hogy milyen nyelven beszélünk.Kiváló tisztelettek, Tekse Antal, Csíkszereda,
Szia!
Én kevés vajon egy sima serpenyőben szoktam megpirítgatni kb 2 perc az egész, de tepsiben is teljesen jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!