Milyen eteleket kell, ajanlott kuktaban fozni?
Figyelt kérdés
2012. febr. 17. 11:14
1/2 anonim válasza:
A kukta lényege, hogy jelentősen lerövidíti a főzési időt. Ezért szokták sokan ebben főzni pl. a marhahúst, de jó a bablevesnek, csülöknek, körömnek. Bár sokan még a viszonylag rövid főzési idejű kajákat is abban készítik el, hiszen azzal is gázt, villanyt, időt spórolnak.
2/2 anonim válasza:
Én olyan dolgokat főzök benne, aminek sok a főzési ideje. (fél óránál több)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!