Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A kiolvadt ételeket miért nem...

A kiolvadt ételeket miért nem ajánlott visszafagyasztani?

Figyelt kérdés
2011. jún. 12. 16:07
 1/2 anonim ***** válasza:
A biológiai folyamatokkal nem untatnálak.Egyszerűen azér ,mert a következő kiolvasztásnál megromlik.
2011. jún. 12. 17:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
De miért?( ha pl van egy doboz fagyi ami kiolvadt akk a következönél megromlik? )
2011. jún. 12. 21:46

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!