SOS! Leolvadt a mélyhűtőm, mit csináljak a sok kiolvadt dologgal?
Figyelt kérdés
Van husi, zöldség ripp-ropp, fagyasztott füstölt lé, húsleves.
Szinte teljesen kiolvadt. Gondolom visszafagyasztani nem lehet. :(
2011. máj. 2. 19:14
1/12 anonim válasza:
A nyers ételeket meg kell főzni, és úgy visszafagyasztani, a húslevest forrald fel! A lényeg, hogy újrafagyasztás előtt hőkezelés kell. Azaz főzés vagy sütés.
2/12 anonim válasza:
tarts holnap partit...amúgy az elsőnek igaza van
3/12 anonim válasza:
Szerintem is mindent fõzzél ùjra és vissza a fagyóba.
4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
És pl a dióval mit csináljak? Azt se tehetem vissza? Kb 2-3 kg. :(
2011. máj. 2. 19:48
6/12 anonim válasza:
Diót visszateheted,szerintem a zöldséget is. A húst inkább süsd/főzd meg és utána. Tudom,hogy aboltban is kitudja hányszor fagyasztották vissza,de épp ezért otthon már ne.
7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Akkor csak egy fél doboz fagyi, és egy 3/4-ed zacsi ripp-ropp megy a kukába.
2011. máj. 2. 20:11
8/12 anonim válasza:
Egyébként miért nem lehet visszafagyasztani? Mi baja lehet?
9/12 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom hogy baktérium keletkezik közben. Ezért van ráírva miden fagyasztott termékre, hogy felolvadás után tilos újrafagyasztani.
2011. máj. 2. 20:24
10/12 anonim válasza:
A fagyit egyétek meg, csinálj belőle valami édességet. A ripp-ropp is visszamehet kisütve, bár azért amúgy sem kár :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!