Hogy kell lefagyasztani a kelt tésztát? /Pl: pizzatészta/
Szia!
Amikor én fagyasztok le maradék kelt tésztát, egyszerűen (kelesztés után, mert általában nem tudom, mennyi marad meg a végén) befóliázom az egészet, aztán belenyomkodom egy műanyag doboz aljába, és dobozzal együtt megy a mélyhűtőbe, aztán másnap kiveszem a dobozból és szépen laposan megy a többi közé, a doboz alakjára fagy, így nem kell sakkozni, hogy hová tudnám benyomkodni :)
Kedves válaszoló!
Én nem utánad jöttem, hanem előtted írtam amit láthatsz is ha feljebb nézel. Továbbá leírtam, hogy én úgy tudom, én ezt vallom, ez nem azt jelenti hogy kizárom mások véleményét. Remélem ebben egyetértünk.
de lehet keleszteni fagyasztás előtt, csak nem érdemes, max maradékot...
fél óra alatt megkel egy frissen gyúrt pizzatészta, annyi kell, hogy kiengedjen fagyasztás után is.
én nem vagyok fagyasztáspárti kelt tészta ügyben, de hangsúlyozom, hogy,ha valami miatt megmaradt, vagy nem volt idő megsütni, akkor és is lefagyasztanám:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!