Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért jobb a rendelt pizza...

Miért jobb a rendelt pizza tésztája, mint amit itthon sütök?

Figyelt kérdés
Legalább 20 tésztareceptet próbáltam már ki, de nem az igazi, mind kenyér jellegű, morzsolódik, nem olyan tömött.
2012. jan. 3. 11:32
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
lehet hogy céllisztet használnak vagy valamilyen adalékanyagot
2012. jan. 3. 11:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim válasza:
Hmmm , ez engem is érdekelne!
2012. jan. 3. 11:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:
48%

Mert műanyag. :)


Én a Jamie Oliver félét szoktam, az nagyon finom!

2012. jan. 3. 12:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
mert kemencében sütik
2012. jan. 3. 12:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom kérdező te mit csinálsz pizzatészta néven, amit én szoktam csinálni, az ugyanúgy finom. Nyilván nem annyira vékony mint a rendelt pizza tésztája és sima otthoni sütőben sült, de ugyanolyan jó étvággyal megeszik a család...
2012. jan. 3. 12:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Semmi adalékot nem használnak. Azért jobb mert pizzaszakács készíti a megfelelő hozzávalók arányával,több év tapasztalattal, megfelelő dagasztógéppel, és kemencében süti. Sokáig dolgoztam pizzériában, és megvoltak azok a technikák amikkel olyan lesz a tészta amilyen.
2012. jan. 3. 12:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:
90%
ennek őszintén örülök
2012. jan. 3. 12:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Gyanítottam, hogy a napi több darab pizza elkészítésének trükkje, az a szakács ujjában van, és ez a különbség.

No meg a tökéletesített recept!

2012. jan. 3. 13:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem sokkal jobban ízlik az itthon készített, nem olajt és vizet teszek a tésztájába, hanem vajat és tejet, valamint két kanál cukrot egy kanál sóhoz, nagyon finom lesz így.
2012. jan. 3. 15:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim ***** válasza:
Van ahol szintén tesznek tejet is a tésztához, de van ahol kispórolnak belőle szinte mindent amit lehet. A különbség érezhető nem csak a tésztán de a pizzéria forgalmán is.
2012. jan. 3. 15:41
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!