Hogyan csináljam a pizzát ha fagyasztani szeretném?
Figyelt kérdés
Az addig oké hogy kész az alaptészta. De ezután süssem őket ki ,majd tegyem rá a feltétet és úgy fagyasszam le vagy a nyers tésztára tegyem a feltétet és úgy tegyem a fagyasztóba?
Milyen paradicsomszószt tegyek rá,sima ketchup az jó?
2011. dec. 29. 17:51
1/1 anonim válasza:
A feltétet mindig frissen teszem rá. Csak a tésztát fagyasztom le. A tésztát nem sütöm meg teljesen csak át sütöm anyira,hogy pont ne legyen nyers a tészta. Egyesével ha kihült alufoliába csomagolom,és úgy teszem a fagyasztoba. Kb 1 hónapig nem lesz semmi baja.
A szószt pedig kechupot ,és paradicsomszószt keverek ki ,pizza füszer keverékkel/kis dobozos arany fácánt szoktam venni 1dl / A pizza füszer keveréket a liszthez is hozzá keverheted....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!