Irnátok nekem palacsinta recepteket?
Figyelt kérdés
Szóval lehet sós is édes is! A tészta receptet ismerem ugy hogy azt nem kell leirni! Lehet bonyolut is mert jól tudok főzni!:-)2009. jún. 3. 18:42
1/9 anonim válasza:
Nuttellás palacsinta..hm nyam-nyam :-)
2/9 anonim válasza:
fahéjas,nutalla,lekváros,túros...:D
4/9 A kérdező kommentje:
Azér konkréttabban kérdezem szóval valami bonyolultat amit külön kell kikeverni és nem mi magunk! Értitek?!
2009. jún. 3. 18:57
5/9 anonim válasza:
mindmegette.hu-t nezd meg
Az utolso hozzaszolasodat nem ertem! Ird le megegyszer erthetoen!
6/9 anonim válasza:
Ha dobsz egy emailt, akkor küldök egy word doksit 111 palacsinta recepttel. :)
7/9 anonim válasza:
Húsos Palacsinta
Töltelék:egy fej vöröshagymát kockára vágsz, pici olajon megpirítasz, hozzáadod a ~kb félkiló darált húst, sózod, borsozod..és teszel rá ízlés szerint fűszereket + víz.Ez egy olyan 15 perc alatt kész.
A palacsintákat megtöltöd velük mindegyikbe 2-3ek. töltelékkel.
Felcsavarod, majd a két végét "begyűröd" a palacsintáknak.
Bepanírozod, akár csak a rántott húst, és olajban kisütöd aranybarnára.
Én nagyon szeretem , és szerintem nagyon finom.
Jó étvágyat!
8/9 anonim válasza:
19:29-es vagyok
A 111 palacsinta recept nekem is megvan :P
:)
9/9 A kérdező kommentje:
Na arra gondoltam h nem olyan palacsintákra gondoltam amik ilyn egyszerűbbek hanem valami bonyolultat nem is tudom valami külűnlegeset! koszi!
2009. jún. 3. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!