Gyümölcstorta kérdés?
2 kérdésem is van.
Ha ilyen jellegű tortát szeretnék csinálni:
- mi történik ha nem lesz a tetején fixáló zselatin? Végülis hűtőbe a puding összeáll, hogy ne folyon nem?
- ha nem sütök hozzá piskóta lapot, az boltokban kapható kész lap milyen? Finom? Nem túl száraz vagy ilyesmi?
- nem történik semmi, nem a krémben van a zselatin, azzal csak fényezve van és igen, a puding összeáll, ha nem csinálod túl hígra, de zselatin nem kell hozzá
- a bolti piskótában tartósítószer van, így nem hiszem, hogy száraz lenne, de nem az igazi
tetejére azért kell a zselatin, hogy a gyümölcsöket bevonja és ne barnuljon meg
a bolti piskóták nagy részének mellékíze van
Zselatin szebbé teszi, kicsit jobban össze is tartja.
A bolti piskótalapok általában kibontás után szétmorzsálódnak.
ha van tortaformád, van egy nagyon finom, olcsó gyümölcstortapiskóta receptem. a közepébe pudig kell, arra a gyümi, nem fontos a zselé, nem mindenki szereti.
a kész tortaalap elég száraz, nem finom.
írj, ha kéred a receptet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!