Hogyan kell halat párolni tejben?
Figyelt kérdés
Tengeri fehérhúsú halat szeretnék a szokásos paprikás-lisztes rántás helyett másként elkészíteni, de a két soros recept első mondatánál leragadtam, hogy "párold meg tejben a halat". :S Remélem, valaki tud segíteni.2012. febr. 4. 15:04
1/1 anonim válasza:
Szerintem elirták . pácolás lehet .. Fokhagymás tejbe kell, beáztatni ,majd utána szárazra törölni ,és úgy kisütni.
Én be szoktam pácolni: olaj,zuzott fokhagyma chilli pehely ,citromlé,-ezeket összekeverem és 3-4 órára beteszem a páclébe,a halat aztán lecsepegtettem,annyira,hogy kevés olaj maradjon rajta ,és forró serpenyöben mind két oldalát pirosra sütöm..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!