Ti hogyan szoktátok párolni a zöldségköretet?
Figyelt kérdés
2011. dec. 17. 16:23
1/6 anonim válasza:
kevés olivaolajon, pici vízzel, sóval, ha zöld, pl borsó brokkoli, mexikói mix, akkor egy csipet szódabikarbónát is teszek bele, ettől eredeti zöld marad.
figyelek rá, mert a szétfőtt zöldség nem gusztusos.inkább egy kicsit roppanós maradjon, mint málés.
2/6 anonim válasza:
Pici olajon, fedő alatt, teszek bele hagymát, fokhagymát, akár egészben is, nem túl kevés sót. Ha majdnem kész, elzárom a gázt, akkor már csak a gőzében puhul készre.
3/6 anonim válasza:
újat én sem tudok mondani, vagy oliva olajjal, vagy egy kis olvasztott vajon párolom, fűszerezem
4/6 anonim válasza:
én olaj nélkül, hirtelen nagy tűzön átforgatom párszor, aztán lassú tűzön készre párolom, se só, se más fűszer
5/6 anonim válasza:
Ujjnyi forró vízben, kb 2-5 percig. Zöldségtől függ, brokkolinak, karfiolnak, cukkininek nem kell sok, répának kicsit több.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2011. dec. 17. 22:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!