Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ti hogyan szoktátok párolni a...

Ti hogyan szoktátok párolni a zöldségköretet?

Figyelt kérdés
2011. dec. 17. 16:23
 1/6 anonim ***** válasza:

kevés olivaolajon, pici vízzel, sóval, ha zöld, pl borsó brokkoli, mexikói mix, akkor egy csipet szódabikarbónát is teszek bele, ettől eredeti zöld marad.

figyelek rá, mert a szétfőtt zöldség nem gusztusos.inkább egy kicsit roppanós maradjon, mint málés.

2011. dec. 17. 17:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
Pici olajon, fedő alatt, teszek bele hagymát, fokhagymát, akár egészben is, nem túl kevés sót. Ha majdnem kész, elzárom a gázt, akkor már csak a gőzében puhul készre.
2011. dec. 17. 17:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
újat én sem tudok mondani, vagy oliva olajjal, vagy egy kis olvasztott vajon párolom, fűszerezem
2011. dec. 17. 17:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
én olaj nélkül, hirtelen nagy tűzön átforgatom párszor, aztán lassú tűzön készre párolom, se só, se más fűszer
2011. dec. 17. 17:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Ujjnyi forró vízben, kb 2-5 percig. Zöldségtől függ, brokkolinak, karfiolnak, cukkininek nem kell sok, répának kicsit több.
2011. dec. 17. 18:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2011. dec. 17. 22:33

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!