Mit szoktatok tenni annak érdekében hogy zaftosabb legyen a pörkölt vagy az ehhez hasonló ételek?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
sok hagyma apróra vágva,szétfőzve,petrezselyemzöldje
illetve májat ledarálok,és hagyma mellé azt teszem,és ugy bele a hús...(nem keményedik,csak hamarabb lragad,nem lehet otthagyni)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Nem kell sok hagyma,mert attól édeskés lesz az íze. Zsírral kell főzni,nem olajjal,és csak nagyon kevés vizet kell alá önteni. De ha fiatal a hús,akkor nem is kell alá víz,mert elég levet enged.
Az olaj miatt soha nem lesz jó szaftos.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Zsír (nem olaj), vöröshagyma (nem kell több tonnyányi, a lényeg, hogy ne legyen kevés), zöldpaprika, paradicsom, jó minőségű hús (sertésből sose lesz olyan szaftos, mint marhából).
Ennyi.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
kilónyi húshoz, két közepes hagyma finomra vágva, zsíron dinsztelve egy kis sóval. péppé kell főzni, majd rá a húst, fehéredésig forgatni, keverni. aztán fedő alatt hagyni, hogy kiadja a saját levét.ha ezt elfőtte, apránként, szinte decinként pótolni, legjobb hús,-vagy csontlével, ha ez nincs , akkor vízzel.
mielőtt folyadékot öntünk hozzá, jó minőségű pirospaprikával megszórjuk, egy kis őrölt kömény, paprika -paradicsom (1-1 szem) vagy egy kis lecsó mehet bele.
gyakran kell rá figyelni, ne kapjon oda, maradjon sűrű,
mártásszerű szaftja.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Ne haragudj, de 1 gerezd ráadásul a végén belerakott fokhagyma, hogy változtatna bármit is a szaft sűrűségén...?
Ez egyszerűen marhaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!