Mi a neve annak az ételnek, amely így készül? A húst nem forgatom zs. Morzsába, hanem csak lisztbe és tojásba, és úgy sütöm ki.
Figyelt kérdés
2009. máj. 31. 14:24
2/3 anonim válasza:
A heles sorrend: liszt,tojás,liszt.És ekkor párizsi szeletnek nevezik,a morzsás pedig a bécsi szelet.Eredetileg botjúhúsból kellene készíteni.
3/3 anonim válasza:
Én ezt ugy szoktam,hogy a tojásba belekeverem a lisztet,ugy hogy elég sürü legyen. Ja,ételizesitöt is keverek bele,és ebbe mártogatom a húst és ugy sütöm ki. Nekem igy jobban izlik a bundája!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!