A burgonya főzelék jó rántott hallal? A párom kirögöhött, hogy holnap ez lesz az ebéd.
Figyelt kérdés
2012. jan. 31. 11:34
12/25 anonim válasza:
Szerintem jó. Én simán így szoktam. :D Krumpli, krumpli.
13/25 anonim válasza:
Sült krumpli, püré...a bundázotthon nem talál a főzelék. Szerintem sem. De aki szereti eheti így is.
14/25 anonim válasza:
Nem jó.
Nem passzol egymáshoz.
Krumplifőzelék vagy sült virslivel, vagy fasírttal, vagy fasírtgolyókkal.
Rántott hal rizzsel vagy bármilyen krumplis körettel.
Külön-külön nagyon finom, de együtt nem passzol.
15/25 anonim válasza:
hát szerintem abszolút gáz. csináld inkább hagymás törtkrumplival
16/25 anonim válasza:
Miért lenne rossz? o.O ennyi besavanyodott embert. Csináld nyugodtan, én megenném ;D
17/25 anonim válasza:
Tudjátok mit? Kérdező nyomán holnap rántott hal ÉS krumplifőzelék lesz ebédre! :P :D
18/25 Andizsuzsi válasza:
Ebben a párosításban még sosem próbáltam, de nekem nincs ellene kifogásom.
19/25 anonim válasza:
Az embernek vannak szokásai , így van ez az ételek párosításával is. amit megszoktunk, azt szeretjük, főzzük.
persze, hogy felkapjuk a fejünket, ha valaki egy szokatlan párosítással áll elő, mint ahogy a kedves férj sem vette komolyan.
de ettől még nem vagyunk "besavanyodottak", ahogy valaki írta.
mindenkinek szíve joga, azt főzni, amit akar, a kérdező a vélemyényünkre volt kiváncsi, ha jól gondolom.
20/25 anonim válasza:
Egyébként a kedves párod milyen gyakran szokott főzni? Vagy csak kritizálja a főztödet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!