Mit lehetne csinálni paradicsomos bab konzervből?
Megkóstoltam, így önmagában nem ízlik. Van valami ötletetek hogyan tudnám feljavítani?
A paradicsomos krumplira gondoltam, de nem tudom hogy lehetne kivitelezni. Esetleg főzzem meg előre a krumplit majd főzzem össze őket?
Tippeket várok.
pont ugyanúgy készítem, mint a 3. hozzászóló :D
csak én néha felturbózom valami husival is
mmmm, szeretem a hagymásbabot :D
Levest:
Egy hagymát dinsztelni olajon.
Bele 10 dkg karikára vágott kolbász - ha jó kolbász, jó a leves is.
Ha már színes az olaj a kolbásztól, lehet bele kis pirospaprika - de ez nem muszáj.
Felönteni vízzel.Delikáttal ízesíteni.
Ha már forr a víz, valamilyen tésztát főzni bele egy marékkal: ez lehet makaróni kicsire tördelve, ravioli.
Ha a tészta megfőtt, belezuttyantani egy kukoricakonzervet, és azt a bizonyos paradicsomos babkonzervet.
Egyet forralni rajta, s meg lehet szórni kis petrezselyemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!