Nagyon fincsi tejfölös burgonya főzelék 5 személynek?
Figyelt kérdés
2011. máj. 16. 16:26
1/5 anonim válasza:
krumpli pucol, sós vízben főz 1 hagyma, egy réteg vörös héjjal, egy babérlevél
Rántás 2 kanál lisztből + 2 dl tejföl.
A titok a rántásban van: nem fehérre, hanem tényleg zsemleszínre kell sütni.
kiskanál ecet.
Csomborral lehet bolondítani.
2/5 anonim válasza:
Engem ki lehetne vele kergetni a világból.
3/5 anonim válasza:
A fűszerezésen múlik. Tedd fel a krumplit főni, aztán habard be. Vedd magad elé a fűszereket és szagold meg őket - ami illik bele, azt rakhatod.
Én a zöldfűszereset szeretem: bazsalikommal, petrezselyemmel, néha még egy kis oreganó és kakkukkfű, meg ami épp itthon van. Magában is nagyon fincsi :)
4/5 anonim válasza:
Sós vízben felteszem kevés nagyon apróra vágott vöröshagymával, babérlevéllel. Rózsaszín rántással berántani, tejföl + gondolatnyi cukor bele. Tetszés szerint ízesítjük ecettel.
5/5 anonim válasza:
Én babérlevelet és majorannát rakok bele, és behabarom tejföllel. Minden főzeléket utálok ecetesen, igy nálunk az kimarad belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!