Honnan tudom megállapítani, hogy a burgonya sütni vagy főzni való, akkor, ha ezt sehol sem tüntetik fel?
Figyelt kérdés
Mostanában elég gyakran jártam úgy, hogy a burgonya a forró olajban megfőtt. Vagy valami más oka lehet?2011. júl. 31. 20:26
1/5 anonim válasza:
Most még sok a víztartalom benne és valóban megfő.
Régen a fehérszínű csak főznivaló volt.Most már ez sem így van.
2/5 anonim válasza:
A sütnivaló burgonyának a héja is sárgás, a főznivalónak az a jellegzetes szin
3/5 anonim válasza:
nekem pont a tescóban vett sárgakrumpli ment idő előtt szét.csak a spárban láttam régebben, hogy a csomagolt krumplikra rá volt írva, hogy szétfővő, vagy sütnivaló.
szerintem a kereskedők sem tudják....
4/5 A kérdező kommentje:
És ez ellen nincs valami sütési praktika? Amit akkor lehet tenni, ha látom, hogy nem sül. Olyan bosszúságot okoz, hogy háromból két alkalommal így járok és egy normális brassói sem készülhet.
2011. aug. 1. 13:07
5/5 anonim válasza:
Ha szétfövős az ellen nem tudsz tenni semmit.
Ha nyers még nem érett be, talán bő forró olajban süsd. Kevés krumplit tegyél az olajba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!