Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Könnyű és finom süti recept?

Könnyű és finom süti recept?

Figyelt kérdés
Szerda reggel kell vinnem valami nagyon finom sütit a munkahelyemre, de úgy hogy előtte hétfőn és kedden is bent leszek estig, tehát valami nem túl macerás süti recept kellene. Olyan, ami bevált, tehát nem kisérletezés, mert tuti jól kellene sikerülni, mert lesznek kritikusok is.. Ja és ráadásul elég sok is fog kelleni.. Szóval akinek van ilyen tuti gyors, de finom receptje kérem segítsen!!!!! Köszönöm!!!!!!!!
2012. jan. 29. 21:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

szia! tényleg érdemes beszerezned egy mufftepsit, egy ezresből megvan, igaz nem szuper minőség, de papírkapszlival tökéletes.pont tegnap is csináltam hirtelen egyet, reszelt sárgarépás-mézes-mazsolás ...stb

senki soha nem tatlálja el, hogy répa is van benne.a reszelt citrom vagy narancshéj meg a fahéj jól becsapja őket:) de nagyon finom, a férjem direkt ezt rendeli hétköznapokon.

persze van rengetegféle csokis csoda is, a muffinban az a jó, hogy szárnyalhat a fantáziánk.

remélem azért sikerült valami sütit választanod a sok ajánlat közül.

sok sikert és szép napot:)

2012. jan. 31. 06:49
 12/14 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Végül is olyat sütöttem, ami alapból a bögréshez hasonló a tészta, csak a tortaforma aljára szórtam egy jó adag kristálycukrot, durva diót és morzsoltam rá vajat és erre öntöttem a tésztát. Sthal Judit receptje (fordított meggyes lepény)és nagyon finom volt!!!!!!!!!!!! Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a tanácsokat!!!
2012. febr. 1. 21:06
 13/14 anonim ***** válasza:
Húú ez jól hangzik! Esetleg megosztanád a recepjét? Köszi :)
2012. febr. 1. 21:28
 14/14 anonim ***** válasza:

Ja, most olasom, hogy nincs muffin formád, bocs! :S

De én szoktam olyat is, hogy egyben sütöm ki egy őzgerincformában, úgy is finom! :D

2012. febr. 3. 05:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!