Ha a tésztáknak kb egyforma az ízük, miért fontos, hogy melyiket használom? Például marhahúsleveshez csigatészta, csirkéhez cérnametélt...
Figyelt kérdés
Szóval nem a különleges tésztákra gondolok, inkább a levesbetétre.2008. ápr. 4. 11:23
1/5 anonim válasza:
semmi jelentősége, csak tradíció.
2/5 anonim válasza:
Nem sok, de szerintem van egy kevés különbség az ízükben. Azt a szalmakupacos tésztát ( gondolom az lehet a cérnametélt ) én nem szeretem. Nekem a kevencem a kockatészta ,de már régen nem veszek mert túl nagyra megfő, a másik pedig a csigatészta. Ezek mennek a húslevesbe. Paradicsomlevesbe pedig ha jól tudom betűtésztát raknak azt még nem próbáltam.
3/5 anonim válasza:
Az ízében nincs különbség, de a szádban nem csak az ízét érzed, hanem az állagát is, ami a különböző formának köszönhetően nagyon kicsit eltér. Ezért lehet egyiket nem szeretni, a másikat meg igen. De hogy melyik levesbe milyet főzöl az hagyomány, vagy ízlés kérdése.
4/5 anonim válasza:
Nekem volt olyan hogy nem volt itthon semmi más csak betűtészta mindez vasárnap déluán jutott el a tudatomig,így betűtészta volt a marhahúsleveshez is:)Egyáltalán nem fontos,hogy melyiket használod.
5/5 anonim válasza:
Teljesen mind1...Nem attól lesz finom a húsleves. Mi a cérnametétre szavazunk az igaz:-)A paradicsom levest kiskocka tésztával, tálalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!