Segitene valaki? fontos.
teljesen gezdo haziasszony valt belolem hirtelen,nem tudok semmit :(
szeretnem ha irnatok olyan recepteket amiket meg egy bena is el tud kesziteni.a fozelekeken kivul.koszi...
Szia!
Vegyél egy szakácskönyvet, vagy írd be a gyakorikerdesek keresőjébe vagy google-ba: egyszerű receptek.:)
Egyébként leveseket, rántottát, majonéz/joghurt alapú salátákat és sülteket lehet a klegegyszerűbben elkészíteni.
Kinek, milyen alkalomra kell?
Itt találsz recepteket, lépésről- lépésre szájbarágósan leírva, képekkel illuszrálva. Nekem sokat segített.
Én még a youtube receptcsatornáit ajánlom. Meg egyáltalán, hogy keress rá ott bizonyos receptekre. Sok fent van már azon is. Pl:
Ez pedig Horváth Ilona szakácskönyve, amiből nemcsak recepteket, de a főzés alapjaitól kezdve a bonyolultakig bármit megtanulhatsz. Olvasd és ha tudod, vedd is meg.
Persze, ha konkrét problémád adódik, itt is szívesen segítünk.
mindmegette.hu
nosalty.hu stb... mindnek van keresője aminél kiválaszthatod, hogy könnyen elkészíthető, 1xű recepteket mutasson...
Kell egy jó szakácskönyv, én is a Horváth Ilonát ajánlom könyv változatban.
lehet lapozni, olvasgatni, karnyújtásnyira van van főzéskor. nem lehet
a géphez szaladni minden fázisnál,a laptopot sem szívesen lisztezik össze:) hogy ,hogyan tovább.
bármilyen modern a világ, a könyv mindig kéznél van, és megtanít mindenre.
praktikákra persze a gyakorlat, vagyis maga az élet, de itt a gyk írói-olvasói is szívesen segítenek, ahogy már más is felajánlotta.
Ez a beszéd, bízz önmagadban és a kudarcok se tántorítsanak el. mindenki kezdte valahol, nem főzési tudománnyal születtünk.
a gyakorlat a lelke, vagyis mindig valamilyen szinten művelni kell, hogy csiszoljuk saját kéépességeinket.
tanulni pedig mindig, mindenkitől lehet, nem szégyen kérdezni, sok hasznos dolgot megtanulhat az emberfia/lánya mások tapasztalataiból is.
nagyon sok kellemes órát a konyhában és sok sikert az asztalnál:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!