Valaki segítene? Nagyon fontos!
Figyelt kérdés
Szóval szeretnék zöldséget párolni.Van is itthon ilyen pároló edényem.3 részből álló.Egy sima edény, egy lyukacsos edény, és a fedő.Arra lennék kiváncsi hogy mennyi vizet rakjak bele és hogy melyik részébe rakjam a zöldséget.
Bocsi a buta kérdésért.
2011. júl. 21. 16:31
1/5 anonim válasza:
Én bébirépát és borsót szoktam párolni de nem vízzel. Egy sima ,nagy méretű serpenyőt felmelegítek és aztán egy kis szelet margarint kikenek benne majd belerakom a zöldségeket és folyamatos kevergetés mellett puhára párolom őket:) a vajtól még finomabb:)én ezt ajánlom:)
2/5 anonim válasza:
Az alsóba a vizet,kb 3-4 ujjnyit. A lyukacsosba a zöldséget és rá a fedőt. A víznek nem kell lobogva forrni,elég,ha csak forró.
3/5 A kérdező kommentje:
És mikor tudom hogy kész van?
2011. júl. 21. 16:39
4/5 anonim válasza:
beleszúrsz egy kést vagy villát - ha könnyen belemegy, akkor jó
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :)
2011. júl. 21. 16:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!