Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Valami jó receptre lenne...

Valami jó receptre lenne szükségem? (fontos)

Figyelt kérdés

a kislányom tejérzékeny és nem soká lesz a 3. szülinapja.

torták akarok neki sütni.a piskótával nincs is baj arra van jó receptem,de a krémmel gondok adódnak.

csokikrémet vagy kakaós krémet akarok ami ugye tejmentes.ez itt a baj,mert annyi torta receptet elolvastam de ha találtam is tejmentes krémet akkor az túl folyós .

kérlek segítsetek!olyan volna a jó amibe egyáltalán nem kell tejet használni és nem olyan amibe helyettesíteni kell növényi tejjel,mert azokat nem szeretjük.

előre is köszike !!

2012. jan. 17. 16:33
 1/2 anonim ***** válasza:

Ez nagyon finom torta, próbáld ki bátran, nem fogsz csalódni! Isteni a krémje! Természetesen a krémbe rum helyett rumaromát is keverhetsz, de nagyon fincsi narancslével is, vagy akár ki is hagyhatod.

[link]

2012. jan. 17. 17:00
 2/2 anonim ***** válasza:

Régen, amikor még nem voltak ezek a főzött krémek:

vajat + porcukrot + citrom héját, levét, vagy vajat + porcukrot + kakaót kavartunk símára, habosra és azzal töltöttük a piskótát.

Vagy: a tortalapot megkenek lekvárral, megszórod dióval, és arra raksz kimagozott meggyet (akármit), és erre rakod a következő tortalapot.

2012. jan. 17. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!