Valami jó receptre lenne szükségem? (fontos)
a kislányom tejérzékeny és nem soká lesz a 3. szülinapja.
torták akarok neki sütni.a piskótával nincs is baj arra van jó receptem,de a krémmel gondok adódnak.
csokikrémet vagy kakaós krémet akarok ami ugye tejmentes.ez itt a baj,mert annyi torta receptet elolvastam de ha találtam is tejmentes krémet akkor az túl folyós .
kérlek segítsetek!olyan volna a jó amibe egyáltalán nem kell tejet használni és nem olyan amibe helyettesíteni kell növényi tejjel,mert azokat nem szeretjük.
előre is köszike !!
Ez nagyon finom torta, próbáld ki bátran, nem fogsz csalódni! Isteni a krémje! Természetesen a krémbe rum helyett rumaromát is keverhetsz, de nagyon fincsi narancslével is, vagy akár ki is hagyhatod.
Régen, amikor még nem voltak ezek a főzött krémek:
vajat + porcukrot + citrom héját, levét, vagy vajat + porcukrot + kakaót kavartunk símára, habosra és azzal töltöttük a piskótát.
Vagy: a tortalapot megkenek lekvárral, megszórod dióval, és arra raksz kimagozott meggyet (akármit), és erre rakod a következő tortalapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!