1/2 anonim válasza:
1 hagymát, 2 g. fokhagymát pirítasz,
fűszerezed,
felöntöd fél liter vízzel 1 leves kocka
mikor forr a víz bele a lecsöpögtetett gomba,
1 perig főződ tejföllel vagy tejszínnel behabarod.
Ha van 1 marék húsos szalonna vagy kolbász azt kezd először pirítani majd erre dobd a hagymát...
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
2012. jan. 25. 22:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!