Így szállíthatom vonaton a tortát? (ötleteket is várnék)
Attól fugg mien torta, mien messzire viszed... stb
Ha mondjuk vajkrémes, jól behutve simán kibírja ha egyben viszed is el
Hát ha sok cuccod van és nem tudsz még egy tortát (TORTATARTÓ DOBOZBAN) vinni, akkor az jó amit írtál....
Ilyen problémám nekem is volt. Ráadásul kánikulában a krémet nem tudtam előre megcsinálni, megromlott volna a vonaton. Úgyhogy megsütöttem az alapot és az ünnepelt közelében vettem krémnek való tejet+ezt azt. Aztán pár perc alatt összedobtam, nem csináltam sok extra mosogatnivalót se. Így is ajándék volt...
Én ilyen esetben erre már nem sajnálnám a pénzt,megkeresnék egy futárszolgálatot...van millió az országban,és megkérnék rá mindenféle sürgősségi extraszolgáltatást...aztán felülnék a vonatra torta nélkül,de a futárnak,aki szállítja,lelkére kötném,hogy ne vigye teljesen a házhoz,legalábbis ne a lakásajtóig,hanem mondjuk a ház előtt adja át neked,vagy egy nagyon közeli helyen,pl.parkolóban.Ott ki is tudod fizetni.
Aztán azt a pár métert már tényleg a te dolgod lenne megoldani,ahogy persze magát az átadást is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!