Szindi76 kérdése:
Ha kelt tésztát süttök, tesztek vizes edényt a sütöbe?
Figyelt kérdés
Vagy csak bizonyos receptek esetén használjátok? Tapasztalatokat várok!2012. jan. 19. 11:49
1/10 anonim válasza:
Elvileg minden kelt tésztának jót tesz, de én nem szoktam, ha rendesen ki van dolgozva a tészta, meg jó a sütö, akkor igy is finom lesz.
3/10 anonim válasza:
én sose teszek. szerintem több múlik a dagasztáson, kelesztésen.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
Eddig én egyszer raktam egy speckós kalácstésztához írták, h kell tutira!
2012. jan. 19. 13:10
5/10 anonim válasza:
Én szoktam tenni. A gőz jobban fel
6/10 anonim válasza:
Na mégegyszer...a gőz jobban felhúzza a tésztát.
7/10 anonim válasza:
Nem szoktam sose. Szerintem a hozzávalókon, a dagasztáson, és a kelesztésen múlik minden!
8/10 anonim válasza:
Kelt tésztánál mindig,mert gőzben jobban sül,és puhább lesz a teteje is. Piskótaféléknél pedig kicsit kitámasztom az ajtót,hogy a gőz eltávozhasson.
9/10 anonim válasza:
Én nem szoktam.Nem is hallotam még erről, kivéve a kenyérnél.
De azt is volt hogy gőz nélkül sütöttem, és ugyan olyan volt.
10/10 anonim válasza:
A piskótaféléknél úgy tudom, kifejezetten nem tesz jót a nyitott sütőajtó.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!