Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan készítik a kínai...

Hogyan készítik a kínai büfében a tésztát?

Figyelt kérdés
Száz százalék, hogy nem csak a szójaszósztól olyan érdekes az állaga. Talán mogyoróolajat használnak, vagy a szezámmagolajtól ilyen jó?
2012. jan. 17. 19:58
 1/1 anonim válasza:
pedig igen!! én is rengeteget gondolkodtam ezen mert annyira finom és nem tudtam holgy csináljam meg itthon . aztán az a lényeg hogy kifőzöd a spagettitésztát normálisan és raksz bele szójaszószt olajat meg sót . mikor kész leszűröd, és teszel hozzá még még szójaszószt !!És kész is !
2012. febr. 3. 15:02
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!