Egyszerű elkészítésű csirke ételek?
bármit. borsós,tésztás/csirkebrassoi/sima zöldséges csirke/
bármit beledobálhatsz ami otthon van
Csíkokra vágod, lisztbe forgatva hirtelen kisütöd, majd lehet fokhagymás-tejfölös mártást, esetleg sajtmártás adni hozzá. Párolt rizzsel, esetleg krumpli pürével.
De egy fűrszeres paradicsom-mártással akár pizza-feltétként is felhasználhatod.
Csirkecombot süss meg,az olcsóbb és jobb is,mint a mell. Vagy készíts rántott combot,egy kis far-hátból combból pörköltet.
Nem értem,miért lett ekkora divat a csirkemell?
Én is inkább - filézett - csirkecombot ajánlom, sokkal puhább és zamatosabb húsrésze a csirkének mint a melle.
Én csirkemellből (vagy filézett combból) következőt szoktam csinálni:
- felkockázom
- hagymát apróra vágva megpíritom kissé
- belemegy a kockázott hús + füszerek (tárkony, rozmaring, kakukkfü, só,bors,)
- kicsi lével felöntöm ,pörköltszerűen elkészítem, és végén behabarom egy kis tejföllel
Főtt tésztával nagyon jó szerintem, és kb fél óra alatt meg van. És egy mélyebb serpenyőben simán elfér akár fél kiló húsból is:)
5-ös! Azért nagyobb divat a csirkemell mert az szín hús!
Gondolom vissza fogod írni hogy a csirkecomb is az.
Válaszolok is rá. Nem szín hús mert több benne a kötő- és zsírszövet.
5-ös azért mert atlétizálok, és sajnos jó lenne tömeget növelnem a jobb eredmény érdekében. A combban egyszerűen nincs elég fehérje, nem fér belém annyi egy nap, amennyit abból meg kellene ennem hogy fedezzem a napi szükségletem, porral meg csak a felét tanácsos maximum. A sima olajban kisütött csirkecsíkokra rizzsel meg már eléggé ráuntam :D
Mindenkinek nagyon köszönöm a válaszát, találtam itt sok receptet amit mindenképpen ki fogok próbálni! Sokat segítettetek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!