Hogy készítitek a virslis kiflit?
Sajtot csak a tetejére raktok?Vagy a belsejébe is?
A tepsit kikenitek?zsírral vagy vajjal is jó?
köszi előre is!
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Kelt tésztába csavarom. Közepébe lehet tenni lapka sajtot, de akkor úgy kell feltekerni, hogy ne tudjon kifolyni.
Ha nem sajtot, akkor mustárt vagy ketchupöt kenek bele, és a tetejére szórom a sajtot (miután megkentem tojássárgájával).
A tepsit meg szoktam kenni margarinnal, de ha van sütőpapírom, akkor arra teszem a kifliket.
De használhatsz leveles tésztát is. Ha zsírral,ha margarinnal kened ki a tepsit az is jó. Ha sütőpapírral béleled, úgy is jó lesz.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
mustárral kenem meg a kelt tésztát, úgy teszek bele egy fél virslit. a tetejét lekenem egy kis tojással, vagy tejjel, és szórok rá reszelt sajtot.
ha nincs kedvem tésztát dagasztani, akkor én is mirelit vajastésztából csinálom, de csíkokra vágva beletekerem a virslit. ezt is lekenem és megszórom egy kis sajttal.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Szia!
Én álltalában leveles tésztából készítem.
Tésztára mehet kecsap és virsli, vagy mustár és virsli, de készítettem már és nagyon finom, hogy savanyúkáposztát (ami alá egy kis mustár) tettem a virsli alá. Feltekerem, megkenem tojással, aztán amihez éppen kedvem van, vagy éppen mi van itthon, a tetejére reszelt sajt, vagy szezámmag kerül. A tepsibe én is sütőpapírt teszek (már ha van itthon).
Köszi a válaszokat!
Nagyon fincsi lett:))
Biztos hogy többször csinálok ilyet ezentúl !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!