2/10 anonim válasza:
Az egyik kedvencem, pedig nem vagyok nagy leveses!
3/10 A kérdező kommentje:
Akkor kifogjuk próbálni,köszönöm!:)
2012. jan. 2. 02:10
4/10 anonim válasza:
Francia hagymaleves, cipóban. De megkívántam.. :)
5/10 anonim válasza:
Minden étel finom, ha jól van elkészítve.
6/10 doboszoli válasza:
Próbálj rászánni póréhagymára némi konyhapénzt, de mezei vöröshagymából is finom.
7/10 anonim válasza:
Én is a cipósan ettem vendéglőben, isteni finom volt.
Új évi "fogadalmaim" között szerepel, hogy itthon is kipróbálom:))
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :D
2012. jan. 2. 08:02
9/10 anonim válasza:
Egy nagyon púpos evőkanálnyi margarinon párold üvegesre a felkarikázott póréhagymát (la. kettőből készítem), önts rá egy liternyi húslevest (kockából csinálom, mert egyszerűbb), sózd, borsozd. Mikor megfőtt a hagyma, menjen rá még 1-2 dl fehérbor, forrald össze, és kész.
Egy szelet pirítós (lehet sima is) a tányérba, rá egy halom reszelt sajt, és arra merd a levest... isteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!