Hogy készül a daragaluska?
Figyelt kérdés
2009. máj. 21. 17:52
1/3 anonim válasza:
Sokféleképpen csinálják.Én így : villával felverem az egész tojást sóval,teszek bele kevés vajat és kb. eg y tojáshoz egy púpozott evőkanál darát,és egy késhegyni sütőport.Legalább félórát állni hagyom.Egyet kifőzök,ha még szétesik,teszek bele még kevés darát.Lassú tűzön addig főzöm,míg megpuhul.Kb 20 perc.Ha húslevesbe akarom,akoor nem a levesbe főzöm,hanem külön lében.
2/3 anonim válasza:
Én is mindig külön lében. Neked van ideged próbálgatni egyet hogy szétesik-e?:)) Irigyellek, nekem nincs. Sokszor szét is esik... vagy kemény:))
3/3 anonim válasza:
Nálam: egy tojás, csipetnyi só és anyi gríz, amennyit felvesz. Az állag eltalálása nagyon fontos. Kiskanállal rögtön a levesbe szaggatom, még egy rottyantás a levesen és kész is van. Imádom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!