Mézeskalács sütésnél muszáj, hogy zsírozott lisztezett legyen a tepsi? Sajnos nincs zsír, jó a margarin is?
Figyelt kérdés
2011. dec. 30. 15:32
1/5 anonim válasza:
Persze. Akármilyen sütinél pogácsánál ezt írja a recept mi mindig margarinnal kenjük ki vagy épp olajjal. Így sem ragad le.
2/5 anonim válasza:
Sütőpapír is jó. vagy zsírpapír.
3/5 A kérdező kommentje:
Ok köszi szépen, akkor maradunk a sütőpapírnál.
2011. dec. 30. 15:50
4/5 anonim válasza:
Okosabb a sütőpapírt használni,mert az biztosabb,mint kenegetni. Mosogatni is könnyebb.
5/5 anonim válasza:
Pogácsánál se, és mézeskalácsnál sem teszek papírt a süti alá, mert a tésztában van zsíradék, és így nem kell külön zsírozni, és nem is ragad le egyáltalán. Nem kell a plusz zsír!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!