Zsír helyett margarin?
Jaj, margarint ne!!
Az egy műanyag. ne is egyed és sütibe se tedd. Én pl. hosszú évek óta csak vajjal sütök, és egyes sütiket zsírral, amik úgy sokkal (!) finomabbak.
És margarinnal sokkal másabb lesz?
Amúgy én mindig vaj helyett is margarint használok :)) Csak ez most zsir és nem tudom.. na :D
A jó zsírnak van íze. ez érződik a pogácsában,egyéb süteménybenis amit csinálsz.
a margarin egy kémiai anyagokkal megkeményített növényi olaj,ugyanis az olaj nem lenne szilárd szobahőmérsékleten. Nem egészséges. Én csak sütéshez használom, minden máshoz vajat,vagy zsírt
Margarinnal is megsütheted, de legalább egy fél kocka puha margarint tegyél bele, mert ebből több kell, mint zsírból.
a margarin csak 70 %-os, a zsír meg ugye 100 % zsír.
Oksi, köszi
L/17
"margarin az műanyag"
Margarin az nem növényi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!