Mit tegyek a házi zsírba, hogy a zsír ne avasodjon meg?
Figyelt kérdés
2010. jún. 18. 19:49
1/5 anonim válasza:
A zsír a napfény és az oxigén hatására avasodik a meleg elősegíti.
2/5 anonim válasza:
Beletenni nem kell semmit, a zsír egy évig eláll így is, ha rendesen ki van sütve, hideg és sötét helyen van tárolva és nem érintkezik nagy felületen levegövel.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válazsokat. A zsír bödönben van sötét helyen le van fedve, de most már meleg van és félek, hogy megavasodik. Tudom biztosan, hogy a nagyszüleim raktak bele valamit, csak nem emlékszem, hogy mit. Őket már nem tudom sajnos megkérdezni, mert már nem élnek. Ha valaki tud valami okosat, az írja meg nekem :-)Köszi.
2010. jún. 19. 08:29
4/5 anonim válasza:
szia! én szódabikarbónát hallottam, de sajnos arányokat nem tudok.
üdv.
5/5 anonim válasza:
Az én anyukám a tepertő kisülése után egy kis tejet öntött a zsírba, ettől isteni illata, és íze lett! Én mostanában a hűtőben tartom a zsírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!