Mit jelent az, hogy felszúrni az oldalast?
Figyelt kérdés
töltött oldalast szeretnék csinálni karácsonykor de nem értem a receptet.
ezt írja: "Olyan oldalast válasszunk, ami elég húsos, hogy jól fel tudjuk szúrni a csont mellett, ha nem megy, kérjük meg a hentest!"
nem értem fel kellene vágnom vagy mi? vagy ha mondom a hentesnek biztos tudni fogja?
2011. dec. 23. 10:09
2/3 anonim válasza:
Az oldalas és a dagadó két különböző húsa a disznónak.
Hegyes késsel a csontok mellett vágd fel az oldalast.
De a hentes is felszúrja neked.
Ha megtöltöd,akkor hústűvel vagy cérnával össze kell kötöznöd sütés előtt. A tűt,vagy cérnát még akkor vedd ki,amíg a hús még nem hült ki. Utána már nagyon nehéz kivenni.
3/3 doboszoli válasza:
Kérd meg a hentest! Tudni fogja a módszert is, meg a hozzá való oldalast is ismeri.
Ha nem így van, sürgősen keress másik hentest!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!