Ha sütözacskóban sütitek a húst, milyen füszerezést használtok?
Figyelt kérdés
2009. máj. 19. 13:04
1/4 anonim válasza:
Ez hústól függ.De legtöbbször fokhagyma,só,poci bors,és zöldfűszerek.(főként zsálya,tárkony,borsika fű,majoránna)
2/4 anonim válasza:
Szia!
Én simán besózom, és nagyon finom "grilles" íze lesz.
Üdv.
3/4 anonim válasza:
Én zacsiban általában csirkecombot sütök, és arra mindig Kotányi Fokhagymás sült csirke fűszersót meg borsot szoktam tenni, nagyon-nagyon finom.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket!
2009. máj. 20. 08:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!