Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha sütözacskóban sütitek a...

Ha sütözacskóban sütitek a húst, milyen füszerezést használtok?

Figyelt kérdés
2009. máj. 19. 13:04
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez hústól függ.De legtöbbször fokhagyma,só,poci bors,és zöldfűszerek.(főként zsálya,tárkony,borsika fű,majoránna)
2009. máj. 19. 13:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én simán besózom, és nagyon finom "grilles" íze lesz.

Üdv.

2009. máj. 19. 14:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én zacsiban általában csirkecombot sütök, és arra mindig Kotányi Fokhagymás sült csirke fűszersót meg borsot szoktam tenni, nagyon-nagyon finom.
2009. máj. 19. 14:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket!
2009. máj. 20. 08:10

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!