Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell kacsamellet...

Hogyan kell kacsamellet sütnöm sütőzacskóban?

Figyelt kérdés
2011. febr. 22. 15:55
 1/10 anonim ***** válasza:
0%

Nem kell! Ha nem akarod..

de ha akarod: tedd bele, és süsd meg! Előbb szedd le róla a hájat!

2011. febr. 22. 15:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:

Le ne szedd a hájat, attól lesz finom!

Pár órával, legjobb fél nappal a sütés előtt fűszerezni.

Megmosod, teszel rá sót, majorannát, és fokhagyma gerezdeket a bevagdosott bőrébe, és állni hagyod így pár órát.

Utána beteszed egymás mellé a sütőzacskóba, hogy szépen elférjenek. Én 5 db lukat szoktam rá szúrni vékony hústűvel, és alacsony hőmérsékleten sütöm végig. Nálam ez 140 fok légkeveréssel, de minden sütő más.

2011. febr. 22. 16:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:
hájastól bőröstől,sózva jól befűszerezve tedd a zacskóba.pár helyen szúrd ki a zacskót hogy a gőz ki tudjon jönni.jó egy óra múlva vágd szét a zacskót és bőrével lefelé kezdd el pirítani.a zacskóban finom fűszeres kacsazsír marad, amit érdemes egy kislábasba átönteni.
2011. febr. 22. 16:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:

Én nem sütök a húsra műanyagot...

Oké, erre találták ki, de aztán pár év múlva meg kitalálják, hogy rákkeltő...

2011. febr. 22. 16:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim válasza:
bocsi az off-ért,de mért kel kiszurni a sütözacskot?ha én abban sütöm a csirke combot nem szoktam kiszurni,és finom is szok lenni.
2011. febr. 22. 16:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Azért kell kiszúrni, hogy a keletkező gőz valahol ki tudjon jönni.
2011. febr. 22. 17:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim válasza:
és ha nem szurom ki?
2011. febr. 22. 17:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:

akkor kidurranhat


a kacsa meg egy ízes hús, nem kell agyonfűszerezni

2011. febr. 22. 17:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:

azért nálunk egy kis majorannát, pár gerezd fokhagymát elbír...

de hát minden ízlés dolga:)

2011. febr. 22. 17:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim ***** válasza:
Azért kell kiszúrni pár helyen, hogy ki tudjon jönni a gőz. Ha nem szúrod ki, akkor inkább párolódik, minél több lukat szúrsz rajta, annál több gőz jön ki, tehát inkább szárazabb lesz, jobbal lepirul a teteje, ha túl sok luk van, ha meg kevés, akkor inkább olyan párolt jellege lesz. Szerintem az 5 luk pont elég.
2011. febr. 23. 12:14
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!