Most mi lett vele, mit tegyek? Kidobni nem akarom.
vagy csak kicsit várni kell, amig felolvad benne a vaj é akkor puhábbá válik?
És ha végülis sikerül vele dolgozni... HOGYAN TÁROLJAM A KÉSZ BONBONOKAT? hŰTŐBE? nem lesz megint túl kemény, ha meg szobamelegen akkor nem folyik szét?
Vagy tedd egy légmentesen zárható dobozba (mondjuk almaszeletek v vmi "párásító" társaságában), úgy megpuhul.
Szerintem szobahőmérsékleten tartsd utána is, ha így megkövült a hűtőben, kizárt, h folyjon szobamelegen - persze, ne a radiátorra pakold. :)
Várd meg, amíg megmelegszik, akkor majd lágyabb lesz.
És amúgy én kimondottan ajánlom, hogy a kész bonbonokat is tedd hűtőbe, mire odaadod az ajándékozottnak, úgyis meglágyul majd újra.
Viszont az almázással szerintem ne kísérletezz, egyrészt az tök más típusú ételeknél működik, másrészt almaízű lesz tőle a kaja :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!