Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Most mi lett vele, mit tegyek?...

Most mi lett vele, mit tegyek? Kidobni nem akarom.

Figyelt kérdés
kitaláltam tegnap hogy készítek kézzel készült bonbonokat ajándékba. A recept alapján csináltam, azt irta fél nap hütőbe. ma kiveszem és kö kemény, nemhiszem hogy ezzel lehet dolgozni :( Nem akarom kidobni nagyon sok csoki van benne
2011. dec. 22. 10:41
 1/9 anonim ***** válasza:
Én összetörném, és kókuszgolyónak megcsinálnám.
2011. dec. 22. 10:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 A kérdező kommentje:

vagy csak kicsit várni kell, amig felolvad benne a vaj é akkor puhábbá válik?

És ha végülis sikerül vele dolgozni... HOGYAN TÁROLJAM A KÉSZ BONBONOKAT? hŰTŐBE? nem lesz megint túl kemény, ha meg szobamelegen akkor nem folyik szét?

2011. dec. 22. 10:44
 3/9 A kérdező kommentje:
az a baj, hgy a kókuszgolyót nem igazán szereti senki...meg azt nem lehet ajándékba adni
2011. dec. 22. 10:45
 4/9 anonim ***** válasza:

Vagy tedd egy légmentesen zárható dobozba (mondjuk almaszeletek v vmi "párásító" társaságában), úgy megpuhul.


Szerintem szobahőmérsékleten tartsd utána is, ha így megkövült a hűtőben, kizárt, h folyjon szobamelegen - persze, ne a radiátorra pakold. :)

2011. dec. 22. 10:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Várd meg, amíg megmelegszik, akkor majd lágyabb lesz.

És amúgy én kimondottan ajánlom, hogy a kész bonbonokat is tedd hűtőbe, mire odaadod az ajándékozottnak, úgyis meglágyul majd újra.

Viszont az almázással szerintem ne kísérletezz, egyrészt az tök más típusú ételeknél működik, másrészt almaízű lesz tőle a kaja :S

2011. dec. 22. 11:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
Utolsót pártolom :)
2011. dec. 22. 11:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
Én azért megnézném hogy mennyire olvad ki szobahomérsékleten. Ha nem túlzottan akkor a kész bonbont is tárolhatod úgy. Az almát viszont tényleg nem ajánlom. Tésztát puhít de vajat nem
2011. dec. 22. 11:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:
ha vaj van benne, szobahőn visszalágyul annyira, hogy formázható legyen. utána, ha kész lesz pedig direkt jót tesz neki a hideg...
2011. dec. 22. 12:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 A kérdező kommentje:
köszi:) kicsit kiengedett tökjól megtudtam csinálni őket:) finomak is és igen megpuhulnak, jót tesz nekik a hűtő
2011. dec. 23. 20:54

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!