Csoda történt! Az első ember, aki elrontotta a kefires süteményt. Mit tehetek vele, ha nem akarom kidobni?
Ebből csináltam volna 2 pohár kefir 2 pohár liszt 1 pohár cukor 1 pohár olaj,de mivel kevésnek találtam mindenből megint ugyanannyit tettem bele, viszont így csöpögött az olajtól szinte a végén. Raktam még bele almakarikákat,és fahéjat.
A süti jól megsült,de a tészta át van ázva olajjal. Van itthon darált kekszem most azzal kevertem össze, talán csinálok csokipudingot és összeboronálom tetejére tejszinhabot, vagy császármorzsát csinálok,de akkor még kell bele tenni valamit ami felszivja az olajat. Tippek? Ötletek?
Lehet, hogy a sütés höfoka nem volt elég magas, nekem akkor lett sütemény "zsiros", ha túl, lassan sült.
Nem irtad, hogy hogyan sütötted, vagy pedig túl vastag volt a tepsiben a tészta.
Szia!
Nekem hasonló receptem van,legközelebb próbáld ki ezt,szinte elronthatatlan. :)Ebből jó sok lesz,a nagy gáztepsibe való adag. Én joghurtosnak ismerem.
1 nagy poharas joghurt v kefir,de én szoktam tejföllel is,azzal is nagyon finom
2 pohár liszt
1 1/2 pohár cukor
1/2 pohár olaj
4tojás
2sütőpor
vaníliás cukor,citromhéj
Ezt összekutyulni,és amit kívánsz rá(dió,mandula,mogyoró,bármilyen gyümölcs...)
Ha kisebb adagot szeretnél,akkor kis poharas joghurt 1 sütőpor meg 2tojás és a többi hozzá való is a joghurtos pohárral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!