Meddig kell a sajtos rudat sütni?
Figyelt kérdés
Már többször sütöttem sajtos rudat, mindig a recept szerint csináltam, ami azt írta hogy piros legyen a teteje, de nekem mindig egy kicsit keményebb lett. Meddig kell sütni és honnan lehet tudni, hogy már jó?2011. dec. 21. 20:39
1/2 anonim válasza:
Ha az alja piros,akkor kiveheted,és nem szárad ki.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. dec. 22. 21:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!