Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Anyukámnak szeretnék majd...

Anyukámnak szeretnék majd sütni, de nem tudom mi legyen. Muffin vagy sajtos pogácsa? És ha muffin, mit tegyek bele, hogy nagyon fincsi legyen?

Figyelt kérdés

Szóval szeptemberben lesz anyum névnapja és szeretnék neki sütni.Ezt a kettőt már sütöttem,ezért ezek közül kell választanom.Újjal nem most akarok kísérletezni.A pogácsát szereti mindenki,és nagyon finoman tudom csinálni:) A muffin is jó,de azt inkább nővérem és én szeretjük meg talán anyum szokott enni 1-2-őt.Viszont apum nem szereti a muffint és így nem tudok dönteni mit csináljak.Mert ugye anyumnak lesz névnapja,de szeretném,hogy mindenki egyen belőle:)

Szerintetek melyiket válasszam?

Előre is köszi a válaszokat!

14/L

2009. aug. 24. 14:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát akkor szerintem a pogácsát. De ha szeptemberben lesz akkor még van bőven próbálkozási időd. Próbáld ki a keksztekercset. Az nem túl nehéz. Vagy csinálhatnál muffint pudinggal töltve. De sok sütés nélküli recept van az interneten keress rá, azok egyszerűek és finomak. Vag ya családod melyiket szereti jobban a sósat vagy az édeset? És ha az édeset akkor a krémeset vagy inkább a szárazabbak. Kekszet is süthetsz. Az sem nehéz.
2009. aug. 24. 14:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Akarom mondani [...]És ha az édeset akkor a krémeset vagy inkább a szárazabbakat?[...]
2009. aug. 24. 14:20
 3/7 A kérdező kommentje:

apum nem igazán szereti az édeset,néha-néha megkóstol 1-1édes sütit,de nem igazán szereti őket.Ő inkább sósat,de a pogácsa sosem tart sokáig nálunk,azt mindenki szereti:)

Köszi a választ!

2009. aug. 24. 14:22
 4/7 anonim ***** válasza:

Pogàcsa.

De miért ne probàlkoznàl uj recepttel?

Nagyon sok lehetöség van,sajtos rud példàul.

Sok sikert!

2009. aug. 24. 14:57
 5/7 A kérdező kommentje:

mert szeretném,hogy nagyon finom legyen,és mindenki azt mondja finom:) És ha újat próbálok ki akkor lehet nem lesz olyan jó,édeset pl. nem nagyon csináltam még.Egyszer segítettem anyumnak muffint sütni,de mást nem:(

köszi a választ!

2009. aug. 24. 17:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Csináld meg mindkettőt!
2009. aug. 24. 19:41
 7/7 anonim ***** válasza:

nekem mincs ilyenre gondom mert vendéglátos családom van szóval szinte bármit tudok sütni,főzni nem túl nehéz:gyümölcs torta,kokuszgolyó,linzer,diplomata puding:

főzöl 1 vaníliás pudingot, kehelybe szépen lerakod puding baba piskóta gyümölcs nagyon finom egyszerű és mutatós vagy piskóta rakhatsz bele meggyet,kakaót diót bevonhatod csokival..akármi:

5 tojás

5 kanál liszt

5 kanál cukor

sütő por

felvered (gépppel) keményre a tojás fehéjrét ha kemény hozzá adod lassan apránként a cukrot majd a sárgáját végül a lisztel el kevert sütő port

Vagy Amerikai csoki süti nagyon finom:

30 dkg liszt

2 evőkanál keserű kakaó por

20dkg csoki (ét vagy tej)

20 dkg cukor tej csoki esetén(30 ha ét csoki)

20dkg rama

Fél teás kanál fahéj

1 teás kanál szóda bikarbóna

az egészet géppel össze kevered (ragadós lesz)kiadagolod sütőpapiros tepsire kis golyókat 2db vizes kanálall szaggatsz 12percre nem légkeveréses sütőbe rakod

kész.

L/12

2009. aug. 26. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!