Hogyan kell sütni a sajtos tallért?
Figyelt kérdés
Receptem van,csak arra lennék kíváncsi,hogy a nagyon régi sütőformát,hogyan kell használni(gáztűzhelyes)?Olajozni vagy,hogyan?Mert mindenhogy odaégettem.2011. febr. 3. 16:45
1/8 anonim válasza:
Bocs az off-ért: mi a sütő neve és honnan sikerült szerezni? Ezer éve vágyom rá, de azt se tudom hogyan keressem.
2/8 anonim válasza:
Szia!
Akkor szerintem nem jó a recept, én akárhányszor sütöttem soha nem ragadt le, és semmit sem tettem a sütőbe, és használat után elmosni sem szabad mert akkor legközelebb leragad.
Az utolsónak: Pl. tudsz rendelni innen: [link]
3/8 A kérdező kommentje:
Mielőtt használtam elmostam,akkor ezért ragad le.Mit csináljak?
2011. febr. 3. 17:34
4/8 anonim válasza:
Fúú, nagyon köszi a linket, rém boldoggá tettél!:)
5/8 anonim válasza:
Próbáld ki hogy nagyon kevés margarinnal bekened, ha segít akkor nemkell többet bevajazni, de jó alaposan kotord ki késsel ami benne ragadt
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm,így már jó lett.
2011. febr. 3. 18:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!