Sajtos tallért hogyan lehetne a speciális kétoldali sütő nélkül készíteni és gyorsabban? Receptek, ötletek?
Amiről írsz,azt ostyasütőnek ,vagy az elektromosat goffrisütőnek hívják.
Próbáld meg,hogy a tésztát vékonyra kinyujtod és pogácsaszaggatóval kiszaggatod.A sütésnél vigyázz,mert nagyon hamar megsül.Suerintem elég 5-6 perc.Ha mintát is akarsz bele,akkor görgess végig rajta egy reszelő rücskös felét.
Én úgy emlékszem hogy lágy a tésztája, tehát nyújtani nem lehet.De lehet hogy rosszúl emlékszem, akkor sorry.
Viszont ha nem és híg, akkor próbád meg hasonlóan mint a palacsintát, vékonyra kifojatni.
Vagy sütőlemezen, kerekre elkenni kanál hátuljával és alacsony hőfokon megsütni.Így akkor egyszerre töbet is tudsz
Én is sütőben sütném sütőpapiron.
A tésztája nem olyan lágy, folyatni nem lehet, de nem is lehet nyujtani
Én a kis golyókat kanállal szétnyomnám a sütőpapiron és úgy sütném meg. Nem lenne olyan vékony, de az ize ugyanaz lenne az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!