Palacsita sütő mosás?
Figyelt kérdés
Elmosátok,vagy csak sóval és papirtörlövel kitörlitek ???
A szomszéd néni ezt ajánlotta,és nem csak az öntött vasra hanem a tefálosra is ezt ajánlotta. Álitolag a sóval letudom dörzsölni a szenyezödést is .
2011. szept. 29. 13:47
1/6 anonim válasza:
én csak öntöttvasakat nem mosom,de a palacsintát teflonosban sütöm (amiben a rántottát is), és berakom simán a mosogatógépbe
2/6 anonim válasza:
nekem egy palacsinatsütőm van mindig, most éppen teflonos, de még én sem mostam el, csak papírral törölöm el, sót még nem hallottam, de teflont nem akarom vele megdörzsölni. én anyumtól tanultam, ő sem most soha :D
3/6 anonim válasza:
sóval dörgölés baromi jót tenne a teflon bevonatnak...
bár a mosogatógépes mosás ugyanúgy szétb@ssza a bevonatot....
amúgy igen, mindkét fajtát elmosogatom
4/6 anonim válasza:
Teflonos van. Folyékony mosogatószeres vízzel mosom, és meleg vízzel alaposan öblítem.
5/6 doboszoli válasza:
Külön teflonsütő, csak erre, és papírtörlő.
6/6 anonim válasza:
Külön palacsintasütőm van, amit csak ehhez használok (és tarkedlihez). Mindig elmosom sütés után, sosem ragadt bele a palacinta, tarkedli.
Üdv!
ui: tefal teflonos sütőm van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!