Zsir, vagy sütő papír?
Képviselő fánk ? Multkor sütöttem képviselő fánkot. Sütő papira raktam őket ,de sajnos nehezen jöttek le . az összesnek kiszakadt az alja kicsit!!! Ti mire,teszitek ??
Hogyan csináljam ??
A sűtő papir jó minőségű volt.
Köszönöm a segitséget.
Én még azt nem sütöttem, de azért írok, mert nekem majdnem minden nehezebben jön le a sütőpapírról(én is pont ezért próbáltam már jobb minőségűeket is) úgyhogy én vagy simán a tepsire teszem-és onnan ha le is ragad, könnyebben el tudom távolítani őket egy késsel, vagy vajazom a tepsit-ez ritkább.
De biztos ír mindjárt valaki, aki már sütött képviselőket, és kiigazít!
Én sem sütöttem még képviselőfánkot :), de ha sütőpapírt használok, arra is teszek olajat, attól függő mennyiségben, mi sül rajta (mosogatáskönnyítésként a krumplira rétegzett húst és a hurka-kolbászt is így sütöm, persze azt bővebb olajjal). Süti alatt csak kicsit kikenném a papírt, mint amikor rétest vagy pogácsát kenek, akkor vélhetően nem ragad le.
Remélem, azért tudtam segíteni, én is várom egy gyakorlott képviselőfánkos javaslatát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!