Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sajtos tallért milyen keménysé...

Sajtos tallért milyen keménységű tésztából kell sütni?

Figyelt kérdés
A recept azt írja, hogy diónyi nagyságú tésztát tegyünk a forró sütőre. A sütő kellően szétnyomja a nyers tésztát, vagy pedig kerekre nyújtott lapokat kell sütni?
2010. szept. 20. 18:41
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha a recept szerint diónyi tészta kell, akkor valamennyire formázható keménységünek kell lennie - a sütö nyomja laposra, nem kell ellapitani.



Van olyan recept is, ahol a tészta higan folyós, tehát általánosságban nem lehet meg mondani.

2010. szept. 20. 19:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Olyanra gyúrjad,hogy formázható legyen.Kis gömböket formálsz és rakod a sütőbe,de majd meglátod,hogy mekkora kell bele.
2010. szept. 21. 10:39
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!