Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sajtos rudat szeretnék sütni,...

Sajtos rudat szeretnék sütni, de a sütöm mindent kiszárít és kő kemény lesz, van valami praktikát ez ellen?

Figyelt kérdés
2011. máj. 21. 08:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Csináld kicsit vastagabbra, nekem az bejött.
2011. máj. 21. 09:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm,megpróbálom! :)
2011. máj. 21. 09:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mielőtt bekapcsolod a sütőt, tegyél egy kis hőálló tálkába vizet az aljába.
2011. máj. 21. 09:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
Vagy víz, vagy sokáig sütöd alacsony hőmérsékleten. Magasabb hőn kevesebb ideig is jó lenne.
2011. máj. 21. 11:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. máj. 21. 11:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Vajas leveles tésztából csinálod? Akkor magas hőmérsékleten kell sütni, rövid ideig, így nem szárad ki. Ha alacsony hőmérsékleten sütöd sokáig, na akkor lesz kőkemény. Kipárolog belőle a víz.
2011. máj. 22. 09:58
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!