Milyen praktikát tudtok, hogy ne púposodjon fel a süti/torta közepe?
Figyelt kérdés
2009. júl. 25. 17:58
1/3 anonim válasza:
A formába amikor belerakod,a masszát húzd egy kicsit a szélek felé. a közepe lejjebb legyen,mint a széleken.A sütőajtóba tégy egy hurkapálcát,hogy a keletkező gőz eltávozhasson.
2/3 anonim válasza:
A tortaforma oldalát nemszabad kikenni illetve sütöpapirral kibéleni, mert akkor ott nem tud a torta sülés közben feljönni, mindig csak az alját szabad kenni, papirral kibélelni.
3/3 anonim válasza:
Nem kenem ki a tortaforma szélét, csak az aljára vágok sütőpapírt, körberajzolom a forma alját, és csak akkorát. Ha mégis feljönne, még forrón megfordítom és az alja lesz a teteje..:o) amúgy is így szoktam, mert szebb, egyenesebb az alja, jobban lehet díszíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!