Anyukak! Nagy mamik! , . mi finomat fogtok kesziteni othol a csaladnak, . sutes -fozes?
Van ahol úgy mondják h othol. Ékezet nekem sincs a billentyuzetemen egyes betuknél. Angol nyelvu billentyuzet. Szval nem tudom miért rosz helyesírás. Kategoria is jó sztem
Én se anyuka se mama nem vagyok. De azért sutogetek. Beigli, mézeskalács (ház is lesz) gyumolcskenyér
én túrótórtát szoktam készíteni, idén apró süti is lesz (linzer), meg a szokásos mákos beigli.
Étel: paprikás lisztbe forgatott hal krumplipürésvel, francia salátával. Ez az esti menü, délben meg töltött káposztát eszünk, amit már előző nap elkészítek, hogy maradjon idő a fadíszítésre.
húsleves, halászlé, gesztenyekrémleves habgaluskával
rántott hús, gomba, karfiol, sajt, csirkemell baconbe tekerve, gombás-sajttal töltve, mazsolás rizs
almakompót, barackbbefőtt
hurka-kolbász
sült oldalas hagymás krumplival
rizibizi sült hússal, töltött csirkecombbal, cseresznyével egybesütve, reszelt sajttal
töltött káposzta
hagymáskrumpli rántott ponttyal, párolt pangasiussal
csalamádé, savanyúkáposzta
gesztenyés, diós, mákos bejgli, narancsos kuglóf, gyümölcskenyér, kakaós karácsonyi kalács, almás-kekszes-krémes, mézes-krémes, gesztenyeszelet, mákos-meggyes pite, hókifli,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!