Hogyan kell igazán finom körözöttet csinálni?
Én most csináltam életemben először, aki kóstolta meglepődött, hogy milyen finom volt. :)
Zsírszegény túrót vettem (diétázom), tejföl helyett kefírt (szintén a diéta miatt, de gondolom tejföllel azért mégjobb), tettem bele apróra vágott vöröshagymát, összezúzott fokhagymát, sót, borsot, pirospaprikát, őrölt köményt, és egy kanál erőspistát.
Jól összekevertem, 1 nap pihenés után állagra és ízre is nagyon finom lett...
Én ugy szoktam, hogy sok vajat, tejfolt teszek bele.:)
Aztan hagymat, fokhagymat, őrölt köményt (esetleg római köményt), sót, őrölt pirospaprikát, esetleg krém pirospaprikát IS, vagy gulyáskrémet és/vagy Édes Anna paprikapépet. Azután hűtőben hagyni kell összeérni az ízeket.
A legjobb körözött:
túró, tejföl, só, édes piros paprika, és lilahagyma jól összekeverve :)
Köszönöm szépen!
Összegyúrtam a receptekből a sajátomat és nagyon finom lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!