Tudnátok nekem jó PIZZA SZÓSZ recepteket írni?
Figyelt kérdés
2011. dec. 16. 17:13
1/5 anonim válasza:
Én ketchup és majonézt keverek össze, és azt rakom a pizzára. Mi így szeretjük. De csinálhatsz tejfölös fokhagymás alapot is.
2/5 anonim válasza:
Oliva olajon megdinsztelsz 1 kis fej hagymát, adsz hozzá bazsalikomot és oreganot, ha szereted a csípőset, kis chillit is, majd késhegynyi pirospaprikát, kevés vizet és ketchupot, összeforralod. Ha van paradicsomod abból még finomabb, de kis ketchup akkor sem árt, és ha van friss bazsalikomod az is mehet bele bőven.
3/5 anonim válasza:
Turmixgépbe vagy merülő mixer poharába teszem ezekt, és jól összemixelem: hámozott paradicsom (kb 2-3), 2-3 fokhagyma, oregánó, egy kis (oliva)olaj, bors
Hamar megvan, és finom.
4/5 anonim válasza:
Csak oregánóval vigyázz, mert elég intenzív, szerintem azt csak csínjával.
5/5 anonim válasza:
Egy tubus pizza krém, egy nagy tejföl, egy csipet bazsalikom, egy csipet oreganó, ezt össze keverem, félkiló lisztből készített adagra elég. (én tepsibe sütöm, nem kerek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!